Over ITHelps2017-11-18T12:04:17+00:00

Over ITHelps

Sinds 2012 ontwerpen en leveren wij ondersteunende ICT-diensten aan ondernemingen. Onze focus ligt in het bijzonder op het specialiseren in IT-diensten voor specifieke markten. Onze BiebCloud  is hier een goed voorbeeld van: een handelsmerk dat speciaal voor de Nederlandse bibliotheek is ontwikkeld. Onze achterliggende gedachte is dat een specifieke branche specifiek vakmanschap nodig heeft. Wij onderscheiden ons van duizenden andere ICT-aanbieders door alleen de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid aan klanten te bieden. Dit doen wij door met u om tafel te gaan om zo samen een dienst te ontwikkelen die voor u in het bijzonder het best aansluit bij uw bedrijfsmodel.

Onze normen en waarden

Actieve interactie

Wij zijn actief geïnteresseerd in de visie van onze klant. Communicatie met afnemers staat centraal bij onze dienstontwikkeling en levering. Samen met u als klant bepalen we diensten die ècht van toegevoegde waarde zijn voor uw onderneming. Ook na implementatie van systemen en tijdens onderhoud blijven wij actief contact opnemen en staan wij open voor op- en aanmerkingen. Op deze manier kunnen wij diensten blijven ontwikkelen en aanbieden die relevant voor u zijn.

Vertrouwen & Verantwoordelijkheid

Onderling vertrouwen en gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen een prominente plek in bij ITHelps. Intern en extern, van werknemer tot klant, waarderen wij de relaties die we opbouwen. Wij ervaren dat een prettige arbeidscultuur binnen onze organisatie de kwaliteit die wij leveren constant verbetert. Samen verantwoordelijkheid nemen binnen onze bedrijfsprocessen draagt hieraan bij. ITHelps wilt dat iedereen gehoord wordt: groot of klein, al onze stakeholders zijn ons dierbaar.

Duurzaamheid & Ethiek

ITHelps zet zich in voor duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Onze datacentra zijn bijvoorbeeld energiezuinig. Zij voldoen aan de hoogste wereldwijde milieu- en energiebeheer normen (ISO50001) en dataveiligheid en continuïteitsnormen (ISO27001 & GDPR). Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij erg belangrijk. Wij doneren o.a. regelmatig aan de RIGII Children foundation, dat zich inzet voor kansarme kinderen in Kenia. Ook hergebruiken wij elektronica van onze klanten waar dat mogelijk en gewenst is.