Extended Workplace (EWP) 2017-11-19T12:38:23+00:00

Extended Workplace (EWP)

Deel gemakkelijk en snel bedrijfsbestanden met collega’s en relaties,

Wilt u efficiënter gaan communiceren en samenwerken binnen uw bedrijf en met (zaken)relaties? Met EWP kunt u eenvoudig via een link bestanden beschikbaar stellen en synchroniseren: waar, wanneer en met wie u dat wilt. Met het EWP platform kunt u bestanden delen, organiseren, bijwerken en archiveren. Onderling met andere werknemers, maar ook met externe relaties.

altijd en overal,

EWP hanteert geen limiet voor bestandsgrootte. Back-ups en wijzigingen in bestanden worden automatisch gesynchroniseerd. Hierdoor zijn de meest recente versies van bestanden beschikbaar voor werknemers en externe relaties die toegang hebben. Dit geldt ook voor mobiele werknemers die werken vanuit andere locaties. Even geen internet? Offline bestanden raadplegen en/of wijzigen is geen probleem. Zodra er weer een verbinding beschikbaar is, vindt automatisch synchronisatie plaats.

met de beste beveiliging.

Gedurende alle EWP processen worden bestanden goed beschermd door middel van een tweestapsverificatie. Er is zowel een wachtwoord als toegangstoken nodig om bestanden die gedeeld zijn te openen.  Bovendien hanteren wij de  hoogste Europese veiligheidsnormen (ISO27001 & GDPR). Daardoor zijn uw persoonsgegevens en andere data in onze cloud uitstekend beveiligd tegen virussen, spam, hackers, malware en alle andere bedreigingen. Onze datacentra zijn gevestigd op Nederlandse bodem, waardoor wij uw dataveiligheid op locatie kunnen monitoren.

Wie mag wat met mijn data wanneer ik het deel?

De maker van een nieuw project binnen EWP is automatisch de eigenaar. De eigenaar van een project kan kiezen met wie het project gedeeld wordt en hoe vaak er toegang verleend wordt. Ook beslist de eigenaar in hoeverre anderen het bestand kunnen bewerken. De volgende opties tot bewerken zijn beschikbaar binnen EWP:.

OptiesLezenAanpassenToevoegenVerwijderen
1xxxx
2xxx
3xx
4x

1. Gebruikers kunnen inhoud toevoegen, wijzigen en verwijderen.

2. Gebruikers kunnen inhoud toevoegen en wijzigen, maar deze niet verwijderen

3. Gebruikers kunnen inhoud alleen aanpassen, maar niet toevoegen of inhoud verwijderen

4. Gebruiker kunnen alleen lezen